Locaties

Etsy Made in NL keert terug! Op 24 en 25 november 2018 worden in het hele land pop-upmarkten georganiseerd waar je de mooiste handgemaakte cadeaus, vintage producten en craftbenodigdheden van Etsy, bij jou in de buurt kunt kopen.

 

Elk Etsy Made in NL evenement wordt georganiseerd door een Team van Etsy verkopers. Bekijk de locatie bij jou in de buurt voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat is Etsy Made in NL?

Etsy Made in NL is een landelijk, door verkopers georganiseerd initiatief dat lokale makers, verzamelaars en ambachtsmensen in het zonnetje zet. Van Amsterdam tot Maastricht doen steden mee aan dit weekend om shoppers voor de feestdagen in contact te brengen met lokale Etsy verkopers.

 

Door het hele land worden op 24 en 25 november 2018 Etsy Made in NL markten georganiseerd door teams van Etsy verkopers. Ambachtsmensen met een Etsy shop kunnen hun handgemaakte producten en vintage items verkopen aan lokale klanten. Hiermee laten ze zien wat er in de lokale community leeft. Daarnaast kunnen buurtbewoners zo ontdekken welke enorme rijkdom aan creativiteit en vakmanschap er bij hen om de hoek te vinden is.

 

Wat zijn Etsy Teams?

Etsy Teams is een functie op Etsy die waarmee je je kunt aansluiten bij andere verkopers met een Etsy shop. Met Teams Forums kun je informatie delen over ondernemen in jouw regio, krijg je advies van ervaren members én kun je samen evenementen organiseren.

 

Om een Etsy Team te vinden op basis van jouw locatie, ambacht of interesse, klik hier. Alle Etsy Made in NL markten worden georganiseerd door Etsy Teams. Alleen Etsy verkopers kunnen meedoen aan de markten.

 

Wat is Etsy?

Etsy.com is een wereldwijd platform voor unieke en creatieve producten. Het is onze missie om commercie menselijk te houden, en we willen de kracht van ondernemen gebruiken om gemeenschappen te versterken en mensen macht te geven. Wij brengen miljoenen kopers en verkopers van over bijna de hele wereld met elkaar in contact.  Kopers komen naar Etsy voor inspiratie en laten zich verrassen door producten die zijn gemaakt en samengesteld door creatieve ondernemers. We bieden verkopers een set tools en services die inspelen op belangrijke zakelijke behoeften.

 

Moet ik een Etsy member zijn om te kunnen kopen op een markt?

Iedereen is welkom bij een markt. Maar overweeg eens om lid te worden van de Etsy community. Het is een gemakkelijke - en gratis - manier om mooie items te blijven vinden van lokale verkopers en verkopers van over de hele wereld. Bezoek Etsy.com om je te “registreren”

 

Hoe kan ik evenementsfoto's en updates via social media delen?

Je kan het evenement delen op Facebook, Twitter, en Instagram met #EtsyMadeinNL en @EtsyNL. 

 

Ik kan niet naar een markt gaan/er is geen markt bij mij in de buurt. Hoe kan ik bij lokale verkopers shoppen?

Als je niet bij een markt aanwezig kunt zijn, kun je bekijken welke verkopers er in Nederland online zijn. Klik door naar een locatie om te zien welke shops meedoen en bestel unieke en bijzondere producten.

 

Wanneer is Etsy Made in NL?

De openingstijden van elke markt variëren, maar de markten vinden plaats op 24 en 25 november 2018. Klik op de dichtstbijzijnde markt voor meer informatie over openingstijden van die locatie.

 

Hoe kan ik mijn shop aanmelden bij een markt bij mij in de buurt?

Elke locatie is verantwoordelijk voor zijn eigen aanmeldprocedure die wordt geleid door het Etsy Team dat de markt organiseert. Je kunt meer te weten komen over het organiserende Etsy Team bij jou in de buurt en direct contact opnemen voor volgend jaar!

Alle verkopers op Etsy Made in NL moeten een actieve Etsy shop hebben voordat ze zich aanmelden voor een markt. Om een nieuwe Etsy shop te openen, klik here.

 
© 2018 Etsy, Inc.